Ο Αγιασμός στον Σύλλογο Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος»

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Σερρών και Νγρίτης Θεολόγου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Συλλόγου Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος», το πρωί της Κυριακής, 29 Σεπτεμβρίου 2019. Με τον αγιασμό ξεκινά και επίσημα η νέα χρονιά για τον Σύλλογο.
Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μπαλαξής, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ. Σ. της ΚΕΔΗΣ Γιώργος Ταϊρης, η αντιπρόεδρος της Π. Ο. Σ. Μακεδόνων Άννα Κωστίκα, χορεύτριες, χορευτές και πλήθος κόσμου από μέλη και φίλους του Συλλόγου.
«Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια τα παιδιά τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις προσδοκίες τους μαζί με τους καταξιωμένους χοροδιδασκάλους μας την κα Βιβή Διαμαντή και τον κ. Στέργιο Βάκουλη» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η πρόεδρος Στεργιαννή Βέρρου
4 Shares