Το μήνυμα του Τ. Χατζηβασιλείου για τα 45 χρόνια της ΝΔ


Το μήνυμά του για τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο Σερραίος βουλευτής του κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηβασιλείου δήλωσε:

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 45 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης παράταξης που έχει πρωταγωνιστήσει στην ιστορία του τόπου.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, με όραμα και ελπίδα, έθεσε στις 4 Οκτωβρίου 1974 τα θεμέλια για μια μεγάλη, ανοιχτή, κεντροδεξιά παράταξη που μπορούσε να υπηρετήσει τις εθνικές ανάγκες. Η πολιτική του, την οποία επάξια ακολούθησαν οι διάδοχοί του, συνίσταται στον συνδυασμό οράματος και ευθύνης. Γι’ αυτό και εκείνος τοποθέτησε τη χώρα εκεί όπου πάντα ανήκε: στην καρδιά της Ευρώπης.

Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας είναι συνυφασμένη με την ιστορία της μετεμφυλιακής Ελλάδας. Παρά τις δυσκολίες η παράταξη έδωσε πάντα μάχες για να διασωθεί η χώρα σε κρίσιμες στιγμές αλλά και να προχωρήσει εμπρός ως σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Η Νέα Δημοκρατία, όποτε αναγκάστηκε να λάβει δύσκολες αποφάσεις, το έκανε με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, χωρίς τον φόβο του πολιτικού κόστους.

Είμαστε η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Η παράταξη που πιστεύει στην ελευθερία, την τάξη, την πρόοδο και την ευημερία. Είμαστε η παράταξη που πιστεύει στην ύπαρξη ενός κοινωνικού διχτυού για τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Σήμερα, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η παράταξη προχωρά με καθαρό βλέμμα και ανοιχτές πόρτες προς το μέλλον. Υλοποιεί το πρόγραμμά της που θα κάνει την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία μας προχωρούμε με θάρρος στην νέα εποχή. Το οφείλουμε στο παρελθόν μας, στο παρόν και στο μέλλον μας».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •