Συνελήφθησαν 2 άτομα σε χωριό των Σερρών για κατοχή κάνναβης (Φώτο)

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου 2019 μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο άντρες ηλικίας 59 και 55 ετών, για κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν σε ορεινή περιοχή των Σερρών και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και συγκεκριμένα:

Στην οικία του 59χρονου:

· 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3 κιλών και 255 γραμμαρίων,

· φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8 κιλών και 900 γραμμαρίων,

· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

και · το χρηματικό ποσό των 945 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία κάνναβης.

Στην οικία του 55χρονου:

· 6 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1 κιλού και 846,2 γραμμαρίων και · φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 905 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα όχημα του 59χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Συνολικά, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5 κιλών και 101,2 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 11 κιλών και 805 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

109 Shares