Γ. Δήμου: Η αντιπολίτευση έφερε στην οικονομική επιτροπή τις μειώσεις στα τέλη

Η ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης εξόργισε τον δημοτικό σύμβουλος της παράταξης “Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντική” Γιάννη Δήμου, ο οποίος διευκρινίζει ότι οι μειώσεις των τελών ήταν πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευσης, της οικονομικής επιτροπής. Μάλιστα, ο κύριος Δήμου σημειώνει με γραπτή δήλωσή του ότι ο δήμαρχος Σιντικής προσπαθεί να καπηλευθεί της τις προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση τής πραγματικότητας και για να μην καπηλεύεται ο κ. Δήμαρχος προτάσεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Η πρόταση της ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ αντιπολίτευσης στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Σιντικής όπου προεδρεύει ο κ. Δήμαρχος για τα τέλη ήταν η εξής:

α) ΜΕΊΩΣΗ -20% στα τραπεζοκαθίσματα για ταβέρνες και καφετέριες σε όλο το Δήμο,

β) ΜΕΊΩΣΗ -20% στα περίπτερα και στα περί αυτών (ψυγεία κλπ) και

γ) ΜΕΊΩΣΗ για κατάληψη χώρου από καντίνες απο 150 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο σε 50 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο δηλαδή-200%.

Ο κ. Δήμαρχος συμφώνησε και αντιπρότεινε τα περίπτερα να παραμείνουν ως έχει δηλαδή 50 ευρώ το έτος και να γίνε μείωση -25% μόνο στα περί αυτών (ψυγεία κλπ). Η οικονομική επιτροπή ψήφισε στην συνέχεια ομόφωνα. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και υπάρχουν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης για όποιον επιθυμεί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Όλα έχουν ένα όριο..” καταλήγει ο κύριος Δήμου.