Φιλοζωικό διήμερο από σήμερα στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά- Κτηνίατροι της ΕΔΚΕ στειρώνουν και εμβολιάζουν αδέσποτα

Την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ), υποδέχθηκαν από σήμερα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εμμανουήλ Παππά και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης, για μία ακόμη σπουδαία διήμερη δράση.

Οι κτηνίατροι δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ), έναν χώρο όπου η εθελοντική δράση «σμίγει» με την αγάπη για τα ζώα και τον άνθρωπο.

Οι κτηνίατροι στειρώνουν, εμβολιάζουν και τοποθετούν ηλεκτρονική σήμανση, στα αδέσποτα ζώα του Δήμου.

Επίσης, η Διώνη, ένας πρώην αδέσποτος και κακοποιημένος σκύλος, πιστοποιημένος πια σκύλος εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ζωοθεραπείας και εγκεκριμένος από το ΥΠΕΠΘ, θα βρεθεί αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στον Φιλοζωικό Σύλλογο Εμμανουήλ Παππά.

Η αξιαγάπητη Διώνη θα αλληλεπιδράσει με τους μικρούς επισκέπτες αποδεικνύοντας τη σημαντική θέση ενός σκύλου στην εκπαίδευση.

Εκείνη τη μέρα, η συγγραφέας των βιβλίων «Το Δώρο» , «Το Δώρο της Διώνης» και «Η Μεγάλη Επιστροφή» Κατερίνα Παπαποστόλου, θα εκπονήσει για όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δες τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός αδέσποτου σκύλου», που στηρίζεται στο νέο της βιβλίο «Η Μεγάλη Επιστροφή», που αποτελεί εκπαιδευτικό εργαλείο και βιβλίο γνώσης και αφορά τη φιλοζωία και το περιβάλλον.

Εκείνη τη μέρα θα βρείτε τη «Μεγάλη Επιστροφή», για πρώτη φορά στον νόμο Σερρών, με μέρος των εσόδων να στηρίζουν το «Φιλοζωικό Σύλλογο Εμμανουήλ Παππά».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •