Από νίκη σε νίκη οι παίδες Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Ρούπελ Σιδηροκάστρου : 65-57

Με μία ακόμη νίκη, συνέχισαν την πορεία τους στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οι αθλητές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι.

Ειδικότερα, στo πλαίσιο της 4 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., τα «λιοντάρια» επικράτησαν επί της ομάδας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με σκορ 65-57 στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό της Ομόνοιας.

Τα «λιοντάρια» έκαναν ένα νευρικό ξεκίνημα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 11-16. Η συνέχεια ωστόσο ήταν διαφορετική, με τους παίδες του Πανσερραϊκού Κρι Κρι να ανακτούν τον έλεγχο του αγώνα και να οδηγούνται στα αποδυτήρια με διψήφια διαφορά (37-27). Στην επανάληψη, τα «λιοντάρια» διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό αυξάνοντας τη διαφορά στους 13 πόντους (53-40 3 ο δεκάλεπτο), ενώ στη τελευταία περίοδο οι παίδες του Ρούπελ ανασυγκροτήθηκαν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, χωρίς ωστόσο να πλησιάσουν τόσο, ώστε να στερήσουν το ροζ φύλλο αγώνα από τους «κόκκινους».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαρνάκας – Γκούμιαλη ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-16, 37-27,(ημ) 53-40, 65-57 (τελικό)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ (ΣΑΜΑΡΑΣ): ΛΑΤΣΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΤΖΙΛΕΡΙΔΗΣ, ΦΑΡΔΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΚΟΤΖΑΪΔΗΣ, ΣΤΥΛΑΣ, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ, ΔΕΜΕΛΚΑΣ.

Κοινοποίηση