Με λαμπρότητα η παρέλαση στην Αλιστράτη- Το μήνυμα του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου (Βίντεο και φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στην Αλιστράτη, του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις επετειακές εκδηλώσεις και φυσικά καταχειροκρότησε τα παιδιά που παρέλασαν.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Αγίου Αθανασίου» Αλιστράτης Βασίλης Παπαδόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημερινή ημέρα, μιλώντας στο Infonews24:

«Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 φέρνει στη μνήμη όλων μας τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. Σελίδες γραμμένες από την αυτοθυσία των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων που συνέβαλαν στη δική μας ελευθερία, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η η ομοψυχία, η θέληση και ο κοινός αγώνας μπορούν να αποδώσουν καρπούς.
Η 28η Οκτωβρίου για εμάς τους νεώτερους Έλληνες, είναι ημέρα γιορτής και υπερηφάνειας αλλά και ημέρα ευγνωμοσύνης για όλους αυτούς που δημιούργησαν την εποποιία του 1940 και απέδειξαν τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής.
Καλούμαστε σήμερα να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα του μεγάλου ‘ΟΧΙ’ ‘ότι εμείς οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε κάθε δυσκολία και να χαρίσουμε στα παιδιά μας μια νέα Ελλάδα ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον τους’. Χρόνια Πολλά».

Κοινοποίηση