Άνοιξε τις πύλες της η “Αυτοκίνηση Anytime 2019”

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Αυτοκίνηση Anytime 2019” . Οι λάτρεις των 4 τροχών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες νέα μοντέλα σε μια εξαιρετική έκθεση.
Στο χαιρετισμό του ο κύριος Καραμανλής αναφέρθηκε στην έκθεση που έχει γίνει θεσμός και σημείωσε την ανάγκη ανανέωσης των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας “Η έκθεση αυτοκινήτου –με την ονομασία «Αυτοκίνηση» πια- έχει πλέον γίνει θεσμός και την έχουν αγκαλιάσει τόσο οι εισαγωγείς όσο και το κοινό.  Φέτος, η «Αυτοκίνηση» γίνεται σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονική συγκυρία.Το τελευταίο διάστημα, ως Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ανοίγουμε τη συζήτηση για την οδική ασφάλεια, αλλά και για την ανάγκη ανανέωσης των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους μας. Εδώ πρέπει να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα δύο προβλήματα: Αφενός ότι τα κόστη που πληρώνει σήμερα ο Έλληνας για να αγοράσει αυτοκίνητο είναι σε πολλές περιπτώσεις παράλογα – και για αυτό βέβαια ο μόνος που δεν φταίει είναι η ίδια η αγορά του αυτοκινήτου και οι άνθρωποί της. Και αφετέρου ότι η κλιματική αλλαγή μaς χτυπάει ήδη την πόρτα και πρέπει άμεσα να λάβουμε μέτρα για το περιβάλλον.” τόνισε ο κύριος Καραμανλής.
Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. Πρεμιέρες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση, θα είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.
10 Shares