EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος την Παρασκευή στο Volta Bar- Χορηγός επικοινωνίας το Infonews24

Οι EMIGRE “Όσο Γυρίζει η Γη” και με τις αποσκευές τους γεμάτες εντόνους ρυθμούς, συνεχίζουν τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους με το μουσικό τους project “Studio Sessions”, αλλά αυτή την φορά ξανά σμίγουν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να παρουσιάσουν την θεματική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης, The Return”!

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου επισκέπτονται τις Σέρρες και το Volta Stories για μια μοναδική βραδιά!
“Προσεχώς Μετανάστης, The Return”, ένα διαδραστικό show με τους EMIGRE και τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο, που περιλαμβάνει τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στο τραγούδι και την πρόζα, εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική τους παρουσία, αλλά και τα πολλά «αναπάντεχα».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα ξεδιπλώνει το “αιώνιο” ταλέντο του πάνω στη σκηνή, αλλά και μέσα στα πλήθη, σπάζοντας τον «πάγο» που ο ίδιος δημιουργούσε με τα περιβόητα «κρύα» του ανέκδοτα! Ενώ οι EMIGRE αναλαμβάνουν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ξέφρενες διασκευές σε αγαπημένες μελωδίες του σήμερα αλλά και παλαιοτέρων δεκαετιών!

Το εκρηκτικό show των EMIGRE και του Στάθη Παναγιωτόπουλου ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και μην το χάσετε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις Σέρρες και το Volta Stories!

Κοινοποίηση