Σύσκεψη στο ΕΒΕΣ για τις κλοπές, τον αντικαπνιστικό νόμο και τον νέο Κ.Ο.Κ.

Οι κλοπές και διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους της πόλης, η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τα πρόστιμα που επιβάλλονται από τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αποτέλεσαν θέματα συζήτησης κατά τη χθεσινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στο γραφείο του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα παρουσία όλως των εμπλεκόμενων φορέων της Π.Ε. Σερρών.
Στην σύσκεψη συμφωνήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων, καθώς και η συνεχής και αρμονική συνεργασία όλων των πλευρών ώστε να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας παρουσία και των μελών του ΕΒΕΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Δημήτρης Μικρός, ο Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών Αλέξανδρος Καραγιαννίδης, η Διευθύντρια της Τροχαίας Ευαγγελία Δούμα, ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας Αργύρης Χατζημάρκος, ο πρόεδρος της ΟΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα και εκπρόσωποι βουλευτών από το πολιτικό γραφείου του Υπ. Μεταφορών και Δικτύων Κώστα Καμανλής και από το πολιτικό γραφείου του βουλευτή Κώστα Μπούμπα.
4 Shares