ΠΑΜΕ Σερρών: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

“Κάτω τα χέρια από τα λαϊκά σπίτια. Κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία” φώναξαν τα μέλη του ΠΑΜΕ Σερρών που πραγματοποίησαν έκτακτη διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου, στις Σέρρες.

Σε ανακοίνωσή του τα μέλη του ΠΑΜΕ αναφέρουν ότι τράπεζα, επιχείρησε να βγάλει στο σφυρί την κύρια κατοικία τρίτεκνης οικογένειας, μέσα από πλειστηριασμό που επρόκειτο να γίνει σε γραφείο γνωστού συμβολαιογράφου της πόλης των Σερρών.

“Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της “κανονικότητας” και της “δίκαιης ανάπτυξης” τους. Ο “κώδικας δεοντολογίας” των τραπεζών σχετικά με τους γενικούς κανόνες που διέπουν τους τρόπους διαχείρισης των “κόκκινων” τραπεζικών δανείων αποδεικνύει ότι δεν τους σταματάει τίποτα, ούτε η ανάγκη μιας οικογένειας να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της.” αναφέρει η ανακοίνωση.

“Καλούμε σε επαγρύπνηση όλα τα σωματεία της περιοχής και κάθε αγωνιστή να χτίσουμε τοίχος αλληλεγγύης και προστασίας ενάντια σε κάθε τέτοια ενέργεια. Κανένας μόνος του! Όλοι για έναν και ένας για όλους!”  καταλήγουν τα μέλη του ΠΑΜΕ Σερρών.

Τελικά ο πλειστηριασμός  ανεβλήθη.

3 Shares