Το Διοικητήριο των Σερρών «πλημμύρισε» με φως και υπέροχες φωνές (Βίντεο & φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου

Μια νύχτα γεμάτη φως. Το ιστορικό κτίριο του Διοικητηρίου των Σερρών, «πλημμύρισε» με φως και υπέροχες φωνές, ενώ οι διοργανωτές φρόντισαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, καθώς φρόντισαν να ρίξουν και… χιόνι, έστω και τεχνητό.

Τα… γιορτινά του φόρεσε από σήμερα, το κτίριο της Π.Ε. Σερρών ενόψει των Χριστουγέννων.

Άψογος οικοδεσπότης ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Δήμαρχοι Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης και Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, καθώς και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη και η Αντιδήμαρχος Σερρών Σωτηρία Πάνου.

Στις 19:00 το απόγευμα ξεκίνησε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη φωταγώγηση του ιστορικότερου κτιρίου της πόλης και αμέσως μετά ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συναυλία με τις πιο διάσημες άριες & χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Συμμετείχαν οι χορωδίες:
-Παραδοσιακά Σύνολα Β΄ Γυμνασίου & Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «The Voices» του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ,
-Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής, «Άγιος Νικήτας ο Νέος» & Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης,
-Βυζαντινή Χορωδία «Ιωάσαφ ο Διονυσιάτης».

Μουσικές άριες παρουσίασαν οι Λυρικοί καλλιτέχνες: Φίλιππος Μοδινός και Κασάνδρα Δημοπούλου στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Γαρίπης.

59 Shares