Μικροί και μεγάλοι έκαναν βόλτα με το έλκηθρο του Άη Βασίλη- Γιορτές σε Πρώτη, Ροδολίβος & Ν. Μπάφρα

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους μικρών και μεγάλων Δημοτών οι χριστουγεννιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε Ροδολίβος, Νέα Μπάφρα και Πρώτη.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τοπικούς Συλλόγους σε κάθε Δημοτική Ενότητα και είχαν την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Ροδολίβος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Ροδολίβους διοργάνωσε «Χριστουγεννιάτικο Bazaar» με μουσική και πλήθος δώρων και εκπλήξεων για τους μικρούς μας φίλους.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ν. Μπάφρας οργανώθηκε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Δέντρου και της Φάτνης με την συμμετοχή του Δημοτικού σχολείου Νέας Μπάφρας, του Νηπιαγωγείου Νέας Μπάφρας, του πολιτιστικού συλλόγου «Ηλίας Πάνου» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Μπάφρας. Τα κάλαντα απέδωσε η Φιλαρμονική μπάντα Φιλομούσων Πρώτης.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Πρώτη, το πρωί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Πρώτης συνδιοργάνωσαν «Χριστουγεννιάτικο Bazaar» ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο Αϊ Βασίλης(κ. Μάκης) με το υπέροχο έλκυθρό του που μοίρασε δώρα και βόλτες στους μικρούς μας φίλους. Το απόγευμα η Χορωδία του Συλλόγου Φιλομούσων Πρώτης έψαλλε χριστουγεννιάτικα άσματα και στην συνέχεια η Φιλαρμονική μπάντα έπαιξε τα κάλαντα.

411 Shares