Σε κλίμα συγκίνησης η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16/12 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» η εφετινή 10η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, διοργανώνει εκδήλωση, η οποία είναι Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα και στόχο έχει να στηρίξει ανθρώπους που έχουν την ανάγκη και τη βοήθεια μας.

Στην Εκδήλωση συμμετείχαν, οι χορωδίες των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας : Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης, Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης , Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης καθώς και η Χορωδία «ΕΚΦΡΑΣΗ».

Οι Σύλλογοι Γονιμιωτών και Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά Δρώμενα.

Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος Τράγυλου Θεσσαλονίκης, τραγούδησε Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Στην είσοδο γινόταν συγκέντρωση ειδών Πρώτης Ανάγκης και τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, τοματοχυμούς, ζάχαρη, λάδι κ.ά.) ή προϊόντων καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας (είδη χαρτικών, σαμπουάν, σαπούνια, αποσμητικά, αφρόλουτρα, κ.ά.).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος τιμήθηκε από τα μέλη της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Σερρών.

Το τιμητικό αγαλματίδιο που αναπαριστά τον Λέοντα της Αμφίπολης επέδωσε στον κ. Κυρίζογλου ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Σαμαράς.

4 Shares