Ξεκίνησαν τα μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σερρών

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά βίου Μάθησης, ξεκίνησαν τα μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σερρών, μετά από διάστημα τεσσάρων ετών.

Το πρώτο τμήμα  εκμάθησης “Αγγλικών στο χώρο εργασίας”, έκανε την εναρκτήρια συνάντησή του στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, με τη φιλόξενη παραχώρηση αιθουσών  από τον Δ/ντη κ. Δημήτριο Χατζηαγοράκη και τη γενική ευθύνη του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σερρών, κ. Δημητρίου Σιαμάγκα.

Το επόμενο τμήμα ενηλίκων, θα εκπαιδευθεί στον ίδιο χώρο, στο μάθημα “Αγωγή Υγείας- Πρώτες Βοήθειες”, την Παρασκευή 20- 12-2019. Θα ακολουθήσει η υλοποίηση και άλλων προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σερρών, Κων. Καραμανλή 36 Διοικητήριο- Γραφείο 122 Δ/νσης Πρόνοιας – τηλ. 2321350566 κα  Μ. Καλίγκα και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερρών- Γραφείο 126 – τηλ. 2321350549 κα Ι. Καλαϊτζή.

Κοινοποίηση