Ευχές Π. Σπυρόπουλου σε ασθενείς και προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών (Φώτο & Βίντεο)

Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών επισκέφθηκε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο κύριος Σπυρόπουλος έδωσε τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα, στη Διοίκηση, στο ιατρικό και νοσηλευτικό καθώς επίσης και στους ασθενείς που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Σερρών.

“Εδώ όπως καταλαβαίνετε έκτος από τα Χρόνια Πολλά, η υγεία είναι το πρώτον. Αυτό που λέμε πολλές φορές πρέπει να το εννοούμε. Πρώτα είναι η υγεία και όλα τ΄άλλα έπονται. Γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα να είναι έξω, να επιστρέψουν στα σπίτια τους υγιείς” 

Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει ακόμη: “Η Γέννηση του Σωτήρα μας Χριστού, που γιορτάζουμε αυτές τις Άγιες ημέρες, ας μας δώσει το φωτεινό παράδειγμα της αγάπης προς τον πλησίον μας και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Αισθήματα, όμως, που πρέπει να μας διακατέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο αυτές τις ημέρες. Με αυτές τις λίγες σκέψεις εύχομαι σε όλες τις Σερραίες και τους Σερραίους, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία’

4 Shares