Χρηματοδότηση στους Δήμους Ηράκλειας και Νέας Ζίχνης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Ευχάριστα τα νέα για τους Δήμους Ηράκλειας και Νέας Ζίχνης αφού με τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων & Υποδομών του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού επρόκειτο να δοθεί χρηματοδότηση για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Τα δύο έργα είναι :

1. Κατασκευή , επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νέας Ζίχνης Νομού Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 760.000,00 ευρώ.

2. Επισκευή, συντήρηση και εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης , εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας και κατασκευή , επισκευή και συντήρηση στο κλειστό Προπονητήριο Σκοτούσσας του Δήμου Ηράκλειας ΠΕ Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 517.457,41 ευρώ .

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο κύριος Γιάννης Χατζόπουλος-Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών με αντικείμενο θέματα υποβοήθησης δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Α’ και Β’ βαθμού) στην ανάπτυξη των βασικών υποδομών της χώρας. 

370 Shares