Πως θα ετοιμάσετε την πιο νόστιμη κασερόπιτα

Σήμερα το… μενού μας έχει μία πεντανόστιμη κασερόπιτα, με μανιτάρια και κόκκινες πιπεριές, που θα τη λατρέψετε είτε ως πρωινό, είτε ακόμη ως βραδινό.

Υλικά

1 πακέτο φύλλα
200 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι
250 γραμμάρια τριμμένο κασέρι της επιλογής σας
400 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
200 γραμμάρια γιαούρτι
Λάδι
1 αυγό

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι καίμε λίγο λάδι και ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και με ελάχιστο νερό και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.

Μόλις κρυώσουν λίγο, ρίχνουμε τα κασέρια και το γιαούρτι και ανακατεύουμε.

Λαδώνουμε το ταψί μας, βάζουμε τα μισά φύλλα, προσθέτουμε και απλώνουμε τη γέμιση και από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα.

Κόβουμε σε κομμάτια και αλείφουμε με το αυγό.
Ψήνουμε στους 180ο με 200ο ανάλογα με το φούρνο μας.