Ο τίτλος του ικανότερου 4×4 Pickup στo Jeep® Gladiator

Του Γιώργου Δαμιανίδη

Στα βραβεία του FOUR WHEELER, του πλέον καθιερωμένου δικτύου για αυτοκίνητα εκτός δρόμου των Η.Π.Α., το Jeep® Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4×4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.” Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του FOUR WHEELER πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

«Το Jeep Gladiator είναι ένα αυτοκίνητο που δικαίως πολύ περίμεναν για χρόνια. Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών σε διάφορες απαιτητικές συνθήκες, το Gladiator απέδειξε ότι είναι ένα αυθεντικό Jeep. Αν κανείς βάλει στην εξίσωση και την έκδοση Rubicon με το ειδικό πακέτο off-road, τότε γίνεται ακόμα πιο σαφές ότι το Jeep Gladiator απλά δεν έχει αντίπαλο.»

Ken Brubaker, δημοσιογράφος του δικτύου FOUR WHEELER

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του FOUR WHEELER μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων. Το νέο Jeep Gladiator θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά στα τέλη του 2020 και θα εφοδιάζεται με ένα V6 diesel κινητήρα 3 λίτρων απόδοσης 260 ίππων.