Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βισαλτίας αφού όλες οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δεν προσήλθαν στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να αναφέρει ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται λόγω μη απαρτίας του σώματος.
Οι επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης απείχαν από τη συνεδρίαση και έτσι το ένα και μοναδικό θέμα της Στοχοθεσίας του Δήμου Βισαλτίας θα συζητηθεί σε κάποιο άλλο δημοτικό συμβούλιο.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιδήμαρχος του δήμου Βισαλτίας Θεόδωρος Βαδικόλιας, ο οποίος και έγραψε: “Απούσα άλλη μια φορά η αντιπολίτευση από το ΔΣ.. Λυπάμαι πολύ…”