Η Paok Action επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Μια φανταστική εμπειρία έζησαν οι μικροί ασθενείς της παιδιατρικής κλινικής του γενικού νοσοκομείου Σερρών όταν αντίκρισαν τους μαυρόασπρους  μάγους με τα δώρα, τους μάγους του ΠΑΟΚ την ημέρα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11η  πρωινή με γεμάτα τα χέρια ειδικές χάρτινες  σακούλες με δώρα μα και την αγκαλιά τους. Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας  αγάπης και προσφοράς ήρθαν και μοίρασαν χαμόγελα αγάπης, ζεστασιά στους μικρούς ασθενείς .

Άλλαξαν την κρύα ημέρα του χειμώνα με Ήλιο φωτεινό, ενώ  χάραξαν καινούργια ελπίδα και φροντίδα από την Paok Action. Νέοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται  για τους ανθρώπους ειδικά τα μικρά παιδιά και τις συνθήκες εμπειρίας που περνούν κατά την διάρκεια μιας εισαγωγής ,στο Νοσοκομείο.

Μόνη έγνοια τους οι μικροί ασθενείς να ζήσουν με τα δώρα μια αξέχαστη νότα φροντίδας από την αγαπημένη τους ομάδα.

Στην υποδοχή ο Διοικητής Νικόλαος Φαρμάκης και ο Αναπληρωτής Διοικητής Παναγιώτης Πεγίδης, σημαντική η κίνηση όλων μαζί και της διευθύντριας Αφροδίτης Σταμπουλή της παιδιατρικής κλινικής, να υποδεχτούν και να γνωρίσουν στους υπευθύνους της εκστρατείας αγάπης, τα προβλήματα μικρά και μεγάλα σχετικά με την αγορά καλύτερου ιατροτεχνολογικου εξοπλισμού της κλινικής για τους μικρούς ασθενείς και να ελπίζουν στην στήριξη τους.

Κοινοποίηση