Αρ. Παπαφωτίου: «Μασκαράτα: Και απευθείας, και βιοϊατρικό θαύμα»


Δριμεία επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής, σχετικά με τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη των Σερρών, εξαπέλυσε η επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Σερραίων» και δημοτική σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου.

Η κ. Παπαφωτίου χαρακτηρίζει θλιβερή την εικόνα της Δημοτικής Αρχής, με μία Αντιδήμαρχο, μία Δ/ντρια ΔΗΠΕΘΕ και έναν ιδιώτη εικονολήπτη να ερίζουν δημοσίως δια των Social Media για το ποιός «γέννησε» (η μία μάλιστα δεν βάζει καν εισαγωγικά στην λέξη) την ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ, η οποία σημειωτέον διοργανώνεται από τον Δήμο εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια.

Η ανακοίνωση της κ. Παπαφωτίου, συνεχίζει με τα εξής:
«Το διάλειμμα δύο ετών επί πρώτης δημαρχίας Γιάννη Βλάχου όταν η τοπική Εκκλησία δυσανασχέτησε με το “ειδωλολατρικό έθιμο” και η τότε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού (αείμνηστη πια) έκλεισε τα μεγάφωνα και την μουσική στην Εθν. Αντίστασης όχι όμως και τον κόσμο στα σπίτια του, απλώς επιβεβαιώνει πως οι Σερραίοι καρναβαλίζονται αυθόρμητα και από Παράδοση, και τίποτε δεν τους σταματά!!!
Όμως η Δημοτική Αρχή των απευθείας αναθέσεων που για ΜΙΑ βραδιά ΜΑΣΚΑΡΑΤΑΣ και μουσικού πλειμπάκ (!!) ξόδεψε 50 χιλιάδες ευρώ στραγγίζοντας από τώρα τα αποθεματικά των προϋπολογισμών Δήμου, ΚΕΔΗΣ και ΔΗΠΕΘΕ, η Δημοτική Αρχή της προχειρότητας που δεν στάθηκε ικανή να εντάξει την εκδήλωση εγκαίρως στον ετήσιο προγραμματισμό, δείχνει έτοιμη για πλησίστια έφοδο σε τομείς που όπως φαίνεται γνωρίζει άριστα.
Τί θα ακολουθήσει άραγε τις προσλήψεις των δικών της παιδιών σε έμμισθες θέσεις του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων; Τις απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών και έργων σε ανάλογους αποδέκτες; Την άρον άρον ανάκληση του Διαγωνισμού της ΚΕΔΗΣ για την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, για να ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τα 24,4 χιλ.; Την αύξηση κατά 100% των κονδυλίων της Κοινωφελούς Επιχείρησης, (στις άλλες Δημοτ. Επιχειρήσεις ας μας πουν τα μέλη των ΔΣ τους τι γίνεται ) και πάλι για ηχητικές καλύψεις (από 14 χιλ ευρώ το 2019 στις 30 χιλ ευρώ το 2020); Την ανάθεση σε ιδιώτες δικηγόρους (ευκόλως εννοούμενος ο τρόπος επιλογής τους) σειράς εργασιών και δημοτικών υποθέσεων έναντι εξαιρετικής αμοιβής; Τί θα ακολουθήσει τις αναθέσεις μελετών πάσης φύσεως;
Αναμένω και καταγράφω.
Κατά τα λοιπά και επιστρέφοντας στην αρχή του κειμένου μου, πολύ θα ήθελα η συμπαθής Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και φιλόλογος, η αυτοαποκαλούμενη στο FB και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Μητέρα της φετινής “Μασκαράτας”, να μας εξηγήσει πώς στο καλό μία γυναίκα γεννάει ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ με βιολογική διαδικασία (γονιμοποίησης, κύησης και τοκετού);».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •