«Ρουστάνης ΑΒΕΕ»: Το Ami ήρθε και είναι η επιτομή της δημιουργικότητας της Citroën (Βίντεο)

Για 100 χρόνια, η Citroën επιδεικνύει τόλμη και δημιουργικότητα με στόχο να δώσει πρόσβαση σε όλους στην κινητικότητα.

Στο ξεκίνημα του 101ου έτους της, η μάρκα ξαναχτυπά αποκαλύπτοντας το ami – 100% ηλεκτρικό, το αποκορύφωμα της δουλειάς που ξεκίνησε με το AMI ONE Concept.

Το Ami είναι η πρωτοποριακή ανταπόκριση μιας καινοτόμου μάρκας, εμπνευσμένη από τους πελάτες της, μιας μάρκας προσαρμοσμένης στις νέες μορφές κατανάλωσης, των προκλήσεων των αστικών μετακινήσεων και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Είναι ένα μη συμβατικό όχημα: 2 καθίσματα, 100% ηλεκτρικά, άνετα και προστατευτικά, συμπαγή και ευκίνητα, προσαρμόσιμα. Ένας μοναδικός χαρακτήρας που προκαλεί τους καθιερωμένους κώδικες.

Το Ami είναι επίσης προσβάσιμο σε όλους: δεν απαιτείται άδεια οδήγησης, με προσιτές προσφορές «À la Carte» προσαρμοσμένες στις ανάγκες όλων, από την κοινή χρήση αυτοκινήτων μέσω της εταιρίας Free2Move ή μακροχρόνια μίσθωση από € 19.99 το μήνα.

Το Ami είναι, το λιγότερο, μια νέα εμπειρία: όσο το δυνατόν πλησιέστερα στον καταναλωτή με 100% online εμπειρία, μια πρωτοφανής συνεργασία με την Fnac Darty, καθώς και συνεργάτες στο δίκτυο της Citroën. Το Ami προσφέρει μια 360° λύση για την αστική κινητικότητα και κάνει την ελευθερία κινήσεων πιο προσιτή.

Η έναρξη των παραγγελιών προγραμματίζεται για τις 30 Μαρτίου στη Γαλλία και λίγους μήνες αργότερα στην Ισπανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία και στη συνέχεια στη Γερμανία.

Ανακαλύψτε το AMI σε βίντεο.

Επισκεφθείτε τη «Ρουστάνης ΑΒΕΕ», στις Σέρρες, που ανήκει στο επίσημο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën.

Η «Ρουστάνης ΑΒΕΕ» βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών- Δράμας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 20003 – 23210 20163 – 23210 26608.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την επίσημη ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •