Μέτρα λόγω κορωνοϊού για την είσοδο πολιτών στο Αστυνομικό Μέγαρο Σερρών

Μέτρα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου των πολιτών στο Αστυνομικό Μέγαρο Σερρών λόγω κορωνοϊού, εξέδωσε ο Διοικητής του Α.Τ Σερρών Αλέξανδρος Καραγιαννίδης
Τα μέτρα είναι τα παρακάτω:
1) Η είσοδος στο αστυνομικό μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών θα επιτρέπεται μόνο για σοβαρό λόγο που δεν μπορεί να μετατεθεί χρονικά ή δεν μπορεί να διευθετηθεί με άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία.
2) Η είσοδος των εισερχομένων στο αστυνομικό μέγαρο θα πραγματοποιείται σταδιακά, συγκεκριμένα ανά ένα άτομο, με το μέγιστο ένα συνοδό ανά υπηρεσία.
3) Στοιχεία εισερχομένων, διεύθυνσης κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, ώρα εισόδου καθώς και Αστυνομική Υπηρεσία επίσκεψης θα καταγράφονται στο τηρούμενο για το σκοπό αυτό βιβλίο.
4) Η παράδοση – παραλαβή δεμάτων/ταχυμεταφορών από υπηρεσίες ή εταιρείες ταχυμεταφορών/μικροδεμάτων, θα γίνεται έξωθεν της κεντρικής εισόδου του Αστυνομικού Μεγάρου.
5) Συνίσταται στους πολίτες πριν την μετακίνηση τους προς την υπηρεσία μας για οποιοδήποτε ζήτημα τους αφορά, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα κάτωθι τηλέφωνα: Τηλεφωνικό κέντρο Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών: Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας: 23210 90 808 Γρ. γραμματείας 23210 90936 email: [email protected] fax: 23210 90937
Κοινοποίηση