Το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών λόγω κορωνοϊού

Το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών λόγω του κορωνοϊου. “Η αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊου κάνει επιτακτική την ανάγκη να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος και συνεχίζοντας σημειώνει: “η συνεχής και ταχεία εξάπλωση του έχει μεταβάλει τόσο την καθημερινότητα του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των Σερραίων πολιτών”

Πιο αναλυτικά στη  ανακοίνωση τονίζεται:

“Ως Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών αναγνωρίζουμε ότι προτεραιότητα έχει η υγεία του προσωπικού μας, των πελατών μας και των οικογενειών μας. Οφείλουμε λοιπόν να λάβουμε ενεργά μέρος στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού. Η υγεία και το κοινό καλό είναι πέρα και πάνω από όλα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, προτείνει το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων των Σερρών από τη Δευτέρα 16/3/2020.
Θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση.
Καλούμε τα πολυκαταστήματα να σεβαστούν την κρίσιμη αυτή κατάσταση και να μην προβούν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αλλά και των εργαζομένων.
Η συγκεκριμένη πρόταση δεν αφορά τα Σούπερ Μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία, που όπως ανήγγειλε η κυβέρνηση παραμένουν ανοιχτά.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα, σεβασμό και κοινή γραμμή αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα» από την κρίση αυτή που κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει.”

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •