«Ρουστάνης ΑΒΕΕ»: After Sales στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Citroën κατά την περίοδο του κορονοϊού

Οι υπηρεσίες After Sales της Citroën παραμένουν σε πλήρη λειτουργία παρά την κατάσταση με τον COVID 19, έχοντας σε προτεραιότητα την υγεία των πελατών και των εργαζομένων και σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές αποφάσεις και με μότο «παραμένουμε προσβάσιμοι».

Σε αυτό το δύσκολο πλαίσιο, η Citroën καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση και επισκευή των επαγγελματικών και επιβατικών αυτοκινήτων ή την παροχή βοήθειας σε περίπτωση βλάβης για τους πελάτες μας. Επιθυμεί να συμβάλει στη διασφάλιση της κινητικότητας των δημοσίων λειτουργών, καθώς και των πελατών που χρειάζονται το αυτοκίνητό τους για τις αναγκαίες μετακινήσεις τους.

Η πρώτη προτεραιότητά της είναι να προστατεύσει την υγεία των πελατών και των εργαζομένων, παίρνοντας μέτρα στα συνεργεία της: μέτρα ασφαλείας, υποχρεωτικά γάντια, απόσταση ασφαλείας μεταξύ ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της αναμονής και κατά τη διάρκεια παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων, στα συνεργεία.

Εάν έχετε συμπτώματα όπως βήχα ή πυρετό, η Citroën σας παρακαλεί να καθυστερήσετε το ραντεβού σας και αυτό να πραγματοποιηθεί μετά από ιατρικό έλεγχο και πλήρη ίαση.

«Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε την υγεία σας, την ασφάλειά σας και την κινητικότητά σας,» τονίζει η Citroën.

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία αναφέρονται ως πιστοποιημένες εγκαταστάσεις σύμφωνα με το διάταγμα που εκδόθηκε στις 15 Μαρτίου 2020, συμπληρώνοντας αυτό που εκδόθηκε στις 14 Μαρτίου 2020, σχετικά με τα διάφορα μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Αυτό επιτρέπει σε όλους τους πελάτες να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη λειτουργία του οχήματος τους τόσο για τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μετακινήσεις.

Επισκεφθείτε τη «Ρουστάνης ΑΒΕΕ», στις Σέρρες, που ανήκει στο επίσημο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën.

Η «Ρουστάνης ΑΒΕΕ» βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών- Δράμας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 20003 – 23210 20163 – 23210 26608.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης, πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •