«Ρουστάνης ΑΒΕΕ»: Ανακαλύψτε το νέο C3


Το νέο Citroën C3 ξεχωρίζει με τη μοντέρνα και αισιόδοξη σχεδίασή του. Ακολουθώντας τον ανανεωμένο σχεδιαστικό κώδικα της μάρκας, επιδεικνύει μοναδικές αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο.

Οι ρευστές καμπύλες, τα μυώδη φτερά και τα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν ένα αυτοκίνητο με σύγχρονη εμφάνιση που αποπνέει ενεργητικότητα και αισιοδοξία.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ TURBO PURETECH & DIESEL BLUEHDI

Το Νέο Citroën C3 εξοπλίζεται με βραβευμένους και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης, τεχνολογίας PureTech και κινητήρες πετρελαίου τελευταίας γενιάς, τεχνολογίας BlueHDi.
Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διατίθεται με κινητήρες βενζίνης 1.2 82hp, και 110hp TurboPureTech με σύστημα Start&Stop, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου 1.5 και 100hp BlueHDi με σύστημα Start&Stop.
Επιπλέον, το νέο αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ΕΑΤ 6 παρέχει αυξημένες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση για ακόμα πιο απολαυστική οδήγηση.

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ DESIGN

Η πανοραμική οροφή (*Στον προαιρετικό εξοπλισμό.) του Νέου Citroën C3 κάνει τις μετακινήσεις σας ακόμα πιο ευχάριστες. Εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα σε όλους τους επιβάτες και μεγάλη φωτεινότητα στο εσωτερικό, ενισχύοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας και της επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον.

Το διαθέσιμο σκιάδιο, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επισκεφθείτε τη «Ρουστάνης ΑΒΕΕ», στις Σέρρες, που ανήκει στο επίσημο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën.

Η «Ρουστάνης ΑΒΕΕ» βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών- Δράμας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 20003 – 23210 20163 – 23210 26608.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης, πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •