Δωρεά στο Νοσοκομείο Σερρών από τις ομάδες Μπάσκετ Εργαζομένων & Ανέργων Σερρών

Μ’ ένα επιπλέον σύστημα αποστείρωσης χώρου, που συμβάλλει στην αποτροπή μετάδοσης λοιμώξεων αποφάσισαν να εξοπλίσουν το Νοσοκομείο Σερρών οι ομάδες μπάσκετ του Τουρνουά Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων & Ανέργων Σερρών. Οι ομάδες του τουρνουά, σε απόλυτη συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ, κ. Ιωάννη Δεσποτίδη, και τον υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Νικόλαο Ιλανίδη, δεν θα μπορούσαν να είναι αμέτοχες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και προχώρησαν στην παραπάνω κίνηση.

Η ανακοίνωση των ομάδων

Το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων & Ανέργων, που διοργανώνεται απ’ το Δήμο Σερρών (Τμήμα Αθλητισμού) εδώ και 27 χρόνια, έχει δείξει έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο με πολλές δράσεις προσφοράς σε διάφορους τομείς, είτε όταν αυτό ζητήθηκε, είτε γιατί πάντα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός με τον τρόπο του είναι κοντά στην κοινωνία.

Οι ομάδες του τουρνουά, σε απόλυτη συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ, κ. Ιωάννη Δεσποτίδη, και τον υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Νικόλαο Ιλανίδη, δεν θα μπορούσαν να είναι αμέτοχες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Έχοντας λάβει γνώση των αναγκών του Νοσοκομείου Σερρών στο τμήμα της Πνευμονολογικής κλινικής, αποφάσισαν να εξοπλίσουν μ’ ένα επιπλέον σύστημα αποστείρωσης χώρου, που συμβάλλει στην αποτροπή μετάδοσης λοιμώξεων

Ευχή όλων, να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, με όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις, σ’ όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Να μπορεί ο καθένας να είναι ξανά δίπλα σε φίλους και γνωστούς, ώστε ν’ απλώσει και να σφίξει ξανά το χέρι τους.

Οι ομάδες του τουρνουά

GANGSTERS

ΕΡΜΗΣ/SerraikaNea

ΚΤΕΛ BC

ΠΕΛΑΡΓΟΙ

TSANAKAS BC

ΒΙΣΑΛΤΕΣ

DRINK TEAM

CAVACLIERS

SHARKS

BULLETS

FIGHTERS/ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ

STARKS

VOICE ESPRESSO/REBELS BC

ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΕΣ

ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ/ΔΗΜΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Κοινοποίηση