Ένωση Εστιατόρων Σερρών: Τηλεδιάσκεψη τώρα-Ο κλάδος μας επρόκειτο να σβήσει

Επιστολή προς βουλευτές του Νομού Σερρών, τους δημάρχους και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εστιατόρων Σερρών προκειμένου να διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη για να συζητηθούν τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης. Οι εστιάτορες τονίζουν ότι “είναι επιτακτική η ανάγκη σύσκεψης όλων των φορέων καθώς ο κλάδος της εστίασης με τα νέα δεδομένα, επρόκειτο να σβήσει και να χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας”

Αναλυτικά η επιστολή του Δ.Σ. της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών

Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης μεταξύ των φορέων για να συζητηθούν τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης που ανακύπτουν με τα νέα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Είναι επιτακτική η ανάγκη σύσκεψης όλων των φορέων καθώς ο κλάδος της εστίασης με τα νέα δεδομένα, επρόκειτο να σβήσει και να χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η οικονομική ζημία των επαγγελματιών της εστίασης. Ποιες παρεμβάσεις πρέπει να σημειωθούν και ποιες προτάσεις πρέπει να κατατεθούν στην κυβέρνηση προκειμένου να προστατευτούν εργαζόμενοι και επαγγελματίες.

Προτείνουμε τη διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης να αναλάβει ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, καθώς διαθέτει το πρόγραμμα και την εμπειρία από τις τηλεδιασκέψεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας έχοντας πίστη στο ενδιαφέρον σας για το μέλλον αυτού του τόπου. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την απάντησή σας.

10 Shares