Ποια καταστήματα ανοίγουν αύριο-Τι ισχύει με το ωράριο στις Σέρρες

Ανοίγουν αύριο Δευτέρα 4 Μαϊού τα καταστήματα λιανικού εμπορίου βιβλίου, εφημερίδων και γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικού εξοπλισμού, ανθέων. υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων, καταστήματα οπτικών. πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων.

Αλλαγές θα υπάρξει στο ωράριο των καταστημάτων. Με δελτίο τύπου ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών κάνει γνωστό τι ακριβώς θα ισχύει από αύριο.

Δευτέρα και Τετάρτη τα καταστήματα θα λειτουργούν από 10:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Το Σάββατο τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το σχέδιο αποκλιμάκωσης της Κυβέρνησης, η  έξοδος από την καραντίνα θα γίνεται βήμα – βήμα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή αναζωπύρωση της απειλής.

Στόχος της Κυβέρνησης  είναι να εντοπίζετε  γρήγορα, ώστε οι όποιοι νέοι περιορισμοί να έχουν τοπικό χαρακτήρα και να μην αφορούν όλη την επικράτεια.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών παραμένει  σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΣΕΕ και την ΟΕΠΕΚΑΜΘ για τυχόν  αναθεωρήσεις, ανάλογα με τις εξελίξεις των πραγμάτων και τις οδηγίες των ειδικών ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση προς τα μέλη και το καταναλωτικό κοινό

Επιστρέφουμε, αλλά προσέχουμε.

 Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Δίνουμε ώθηση στην τοπική οικονομία.

Μα πάνω απ’ όλα

Μένουμε Ασφαλείς.

82 Shares