«Ρουστάνης ΑΒΕΕ»: Citroën «Back on the Road» με όφελος έως 3.000€

Τώρα που η ζωή μας μπαίνει ξανά στο δρόμο της, η Citroën είναι δίπλα σας, όπως πάντα!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δρόμος όλων μας πήρε μία περίεργη κλίση που, για λίγo, μας έβγαλε εκτός της καθημερινής μας πορείας. Αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, ανάγκασε τους περισσότερους από εμάς να μείνουμε σπίτι για την ασφάλεια τόσο τη δική μας, όσο και των αγαπημένων μας.

Τώρα όμως που βγαίνουμε έξω και επιστρέφουμε σταδιακά στις συνήθειες μας, πιο δυνατοί, σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα, η Citroën είναι εδώ, δίπλα σας, με το νέο πρόγραμμα «Back on the Road». Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, είναι η διασφάλιση της ατομικής μας προστασίας και υγιεινής. Έτσι επιλέγουμε το αυτοκίνητο, καθώς παραμένει το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις μας, με τη Citroën να συμβάλλει στη μεταφορά της ασφάλειας του σπιτιού σας στο νέο σας αυτοκίνητο.

Το πρόγραμμα «Back on the Road» περιλαμβάνει μοναδικά προνόμια για την απόκτηση του αγαπημένου σας μοντέλου, ώστε να κάνει την επόμενη ημέρα ακόμα πιο άνετη και ασφαλή.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
H Citroën έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εγγυηθεί τόσο την δική σας ασφάλεια, όσο και των εργαζομένων μας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Αν διστάζετε να επισκεφθείτε το κατάστημα, κατόπιν συνεννόησης με τον Επίσημο Διανομέα μας, μπορούμε να σας παραδώσουμε το νέο σας αυτοκίνητο στο χώρο σας.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το αυτοκίνητο παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε 5 χρόνια εγγύηση, για πολλές και ξένοιαστες μετακινήσεις! (2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση συν 3 χρόνια επέκταση εργοστασιακής εγγύησης)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 9.990€*
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, είναι απαραίτητο ένα ασφαλές μεταφορικά μέσο. Σας προσφέρουμε ειδικές τιμές σε όλα μας τα μοντέλα, οι οποίες ξεκινούν από 9.990€ (αφορά το C1 1.0 72PS Flair με προωθητική ενέργεια).

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ 3.000€*
Μέσα από μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει σε προνομιακή τιμή, με το συνολικό όφελος να ανέρχεται έως 3.000€.

*ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Επισκεφθείτε τη «Ρουστάνης ΑΒΕΕ», στις Σέρρες, που ανήκει στο επίσημο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën.

Η «Ρουστάνης ΑΒΕΕ» βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών- Δράμας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 20003 – 23210 20163 – 23210 26608.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης, πατώντας εδώ.