Ο εθελοντισμός καλά κρατεί…και στο Νέο Πετρίτσι (Φώτο)

Κάτοικοι του Νέου Πετριτσίου αποφάσισαν να δώσουν χρώμα στην γειτονιά τους. Φόρεσαν φόρμες εργασίας, γάντια, έπιασαν τα πινέλα και έβαψαν το παρκάκι στην γειτονιά των Βετρινιωτών (Βέτρινα παλιά ονομασία του χωριού).

Με πολύ μεράκι και αγάπη μια μεγάλη ομάδα κάτοικων συμμετείχαν σ αυτή την εθελοντική δραστηριότητα προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα του πάρκου που καθημερινά επισκέπτονται και βλέπουν από τα σπίτια τους.

Οι κυρίες και οι κύριοι περιποιήθηκαν τα παρτέρι του πάρκου, φύτεψαν λουλούδια και φυτά, διαμόρφωσαν τον χώρο και έβαψαν ό,τι ήταν σκούρο και άχρωμο δίνοντας χρώμα στη γειτονιά τους.

Συγκεκριμένα, οι κυρίες και οι κύριοι που “έβαλαν το χεράκι τους” και άλλαξε όψη το πάρκο με αλφαβητική σειρά είναι: Άννα Ζλατίντση, Νάσος Καλαϊτζης, Τάνια Καμπούρη, Βαλεντίνα Νούλη, Γιάννης Νούλης, Λάκης Παπουδάρης, Μίμης Πετσινίκης, Σταματία Σαμαρά, Ηλιανή Σαμαρά, Βασιλική Σαμαρά, Ιωάννης Σαμαράς, Δημήτριος Σαμαράς, Αναστάσιος Σαμαράς, Ευαγγελία Τζουκμάνη, Χρυσούλα, Τζουκμάνη και Νιτσα Τζουκμανη.