Αρτοποιείο Γ. Παπαδόπουλου: Παραδοσιακές γεύσεις που… μυρίζουν Ελλάδα


Η παρουσία του ψωμιού στο καθημερινό μας τραπέζι θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Το ψωμί είναι πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων ενώ οι ίνες που περιέχει είναι πολύτιμες για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β και σίδηρο και ιδιαίτερα χαμηλό σε περιεκτικότητα ζάχαρης και λιπαρών.

Μια δοκιμή στο αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου είναι αρκετή για να σας πείσει!

Το αρτοποιείο του Γεώργιου Παπαδόπουλου βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 37, στις Σέρρες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ.