Την Παρασκευή 26 Ιουνίου τα εγκαίνια της έκθεσης «77 Ταξίδια»

Ούτε 1, ούτε 2 ..77 είναι τα ταξίδια που μας υπόσχονται ότι θα μας πάνε νοερά, οι φωτογραφίες του Πρότυπου Φωτογραφικού Εργαστηρίου Σερρών, υπό την επιμέλεια του φωτογράφου Μιχάλη Κωνσταντινίδη, στην μεγάλη έκθεση φωτογραφίας που συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Σερρών.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας των μελών του Π.Φ.Ε. Σερρών με θέμα: «77 Ταξίδια» θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 8:00μμ, στον πεζόδρομο Κρονίου .

“Με την έκθεση αυτή, που θα παραμείνει μέχρι και την ημέρα απελευθέρωσης των Σερρών 29 Ιουνίου 2020, επιχειρούμε να επικοινωνήσουμε φωτογραφικά με το κοινό της πόλης μας. Μετά από τον μακρύ εγκλωβισμό μας λόγω της πανδημίας, θα σας ταξιδέψουμε νοητά μέσα από τα μάτια μας .

Οι άνθρωποι ζούμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι σταθμοί να αποτελούν πάντα σημείο φυγής αλλά και επιβίβασης. Η ανάγκη να μοιραζόμαστε τις δικές μας διαδρομές και να περιγράφουμε στους άλλους την πορεία, τις δυσκολίες, αλλά και την χαρά της εξερεύνησης αποτελεί στάση και επιθυμία της ζωής μας.

Γευόμαστε εμπειρίες πρωτόγνωρες με τίτλο την «τέχνη της ψυχής μας» Γινόμαστε «καλλιτέχνες» της ίδιας της ζωής μας και «συνθέτουμε» όπως εμείς φανταζόμαστε αυτά που μας περιτριγυρίζουν.

«Το ταξίδι της ανακάλυψης δεν σημαίνει να ψάχνεις καινούργια μέρη, αλλά να έχεις καινούργια μάτια» – Μαρσέλ Προυστ. Άλλωστε το μόνο ταξίδι, είναι αυτό μέσα μας” αναφέρει με γραπτή δήλωσή της, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη.

Η έκθεση περιλαμβάνει 77 φωτογραφίες, από 39 μέλη της ομάδας του εργαστηρίου.

4 Shares