Ο Κ. Κασπίρης ανέλαβε το image making του δυναμικά ανερχόμενου τραγουδιστή Δ. Κανέλλου

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ο γνωστός, Έλληνας στυλίστας Κωνσταντίνος Κασπίρης, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τον ανερχόμενο και ταλαντούχο τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλο, στον οποίο ο αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος είχε εμπιστευτεί τα τελευταία τραγούδια του, σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Ο Κ. Κασπίρης ανακοίνωσε πως έχει αναλάβει το image making του Δημήτρη Κανέλλου, τονίζοντας πως έχοντας στο βιογραφικό του, το image making πολλών διάσημων προσωπικοτήτων, είναι πλέον ιδιαίτερα εκλεκτικός στα άτομα που αναλαμβάνει να διαμορφώσει την εικόνα τους.

«Συναντώντας όμως, τον Δημήτρη Κανέλλο, γοητεύτηκα από το ταλέντο, την σεμνότητα και το πάθος του, για το τραγούδι. Έτσι διαλύθηκε κάθε ενδοιασμός μου και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του. Πιστεύω ότι σύντομα θα μιλάμε όλοι γι’ αυτόν, δικαιώνοντας την ύστατη επιλογή του Θάνου Μικρούτσικου που του άνοιξε τον δρόμο. Η σημερινή φωτογράφιση του Δημήτρη Κανέλλου στην Πλάκα και τα Αναφιώτικα, είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Παρά την υπερβολική ζέστη, περπατήσαμε χιλιόμετρα για πετύχουμε τις λήψεις μας. Η διάθεση όμως ήταν ανεβασμένη και περάσαμε υπέροχα. Εδώ, θα πρέπει να εξάρω το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας που διέκρινε τον ταλαντούχο τραγουδιστή, ο οποίος άλλαξε αδιαμαρτύρητα πολλά outfits. Ανάμεσα τους, ήταν κομμάτια των: Dolce Gabbana, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Vivienne Westwood, Comme des Garcons, Parthenis, κ.α. Stay tuned…» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας στυλίστας.