Π. Μπόζης: «Καθ’ όλα έτοιμα να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία Ν. Ζίχνης»


Το μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έστειλε ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης.

Δίνοντας έμφαση στα… σημεία και στο θέμα της εποχής, που είναι ο κορονοϊός, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης διαβεβαιώνει εκπαιδευτικούς και γονείς πως τα σχολεία είναι έτοιμα να ανοίξουν με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπόζης επεσήμανε τα εξής:
«Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και υπό το πρίσμα των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου σε όλους τους μαθητές του Δήμου Νέας Ζίχνης, για καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλη τη σχολική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, αλλά και τους γονείς, ότι ο Δήμος μας είναι καθ’ όλα έτοιμος, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία.
Σήμερα, στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου, για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων, με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού.
Ήδη, έχουμε προχωρήσει στην πρόσληψη και τοποθέτηση επιπλέον καθαριστριών, ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη των σχολικών μονάδων, όπως προβλέπεται από τις οδηγίες αντιμετώπισης του covid 19.
Τέλος, προμηθεύσαμε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με τα απαραίτητα υλικά (μάσκες, αντισηπτικά).
Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και ευλογία!».