Σύσκεψη Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών για την κινητοποίηση στο πολιτικοοικονομικό φόρουμ της Θεσ/νικης (Φώτο & Βίντεο)

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από την ΑΔΕΔΥ Σερρών στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η σύσκεψη έγινε με την παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΗ Γιώργου Μακράκη με αφορμή την προετοιμασία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών στην φετινή κινητοποίηση στο πλαίσιο του πολιτικοοικονομικό φόρουμ που θα γίνει αντί της ματαιωθείσας ΔΕΘ. Στις φετινές συγκεντρώσεις συμμετέχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι.

“Δυστυχώς στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες του κορωνοιού αξιοποιούνται πολιτικές που επιβαρύνουν τον κόσμο της εργασία” τόνισε στη δήλωσή του, ο κύριος Μακράκης, συμπληρώνοντας ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο όσον αφορά τα εργασιακά δικαιώματα.

Από την πλευρά του, το μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών Γεράσιμος Λάγιος κάλεσε τους πολίτες των Σερρών να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έθεσε τα αιτήματα της εκπαιδευτική κοινότητας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.