Δράμα: Ενημερωτικό σεμινάριο κατά του κορονοϊού

Η Πολιτιστική ταυτότητα της πόλης της Δράμας ταυτίζεται άρρηκτα με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Κάθε Σεπτέμβριο η Δράμα φωτίζει και φωτίζεται από τη λάμψη της 7ης Τέχνης του Κινηματογράφου και υποδέχεται  τους μικρομηκάδες και τους λάτρες της τέχνης .

Το φετινό Φεστιβάλ, του οποίου οι προετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και ένα χρόνο περίπου πιο καινοτόμο και δημιουργικό,  θα το πραγματοποιηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς επηρεάζεται και καθορίζεται από την υγειονομική κρίση.

“Με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και με βασική μας αρχή τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/9/2020 με την παρουσία του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γεωργιάδη Γεώργιου  και του Προέδρου του Φεστιβάλ Δράμας κ. Δερμετζή Γεώργιου ενημερωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο του προσωπικού και των εθελοντών του Φεστιβάλ μας  αναφορικά με τα μέτρα προστασίας, που πρέπει να ληφθούν  για όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Για τη Δημοτική μας αρχή προέχει η δημόσια υγεία και έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να απολαύσουμε όλοι μας με ασφάλεια  τη μαγεία του Φεστιβάλ μας” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Δράμας.