Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Σερρών δώρισε μάσκες στο Α.Τ. Νέας Ζίχνης (Φώτο)

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Νομού Σερρών λόγω της πανδημίας COVID -19 στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του και προκειμένου να στηρίξουμε ομάδα εργαζομένων που είναι εκτεθειμένη καθημερινά σε αυξημένο κίνδυνο και σοβαρή λοίμωξη υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο, και χρήζουν προστασίας, δώρισε υγειονομικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων προστασίας από τον COVID -19 με το λογότυπο του Αστυνομικού Σώματος, στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Ζίχνης Σερρών, απαραίτητο εφόδιο για την εκτέλεση του υπηρεσιακού καθήκοντος.

Με επιστολή του, ο διοικητής του Α.Τ. Νέας Ζίχνης Αστυνόμος Α΄ Γιώργος Σίσκας ευχαριστεί τη διοίκηση του Πανηπειρωτικός Συλλόγου και σημειώνει τα εξής:

“Αξιότιμε πρόεδρε, με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε την προσφορά σας σε υγειονομικές μάσκες, πολλαπλών χρήσεων με το λογότυπο του Αστυνομικού Σώματος, προστασίας από τον covid-19, που αποτελούν απαραίτητο εφόδιο στην καθημερινή εκτέλεση του υπηρεσιακού μας καθήκοντος.

Με την παρούσα επιστολή αισθάνομαι την ανάγκη εκ μέρους του προσωπικού της Αστυνομικής υπηρεσίας του τμήματος Νέας Ζίχνης, Σέρρών, και εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία και στην υγειονομική θωράκιση του Αστυνομικού τμήματός μας.

Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με δεδομένη την περιορισμένοι οικονομική στήριξη της υπηρεσίας μας, η στήριξη που μας παρείχατε είναι απαραίτητη και εξαιρετική σημαντική.

Ο Αμερικανός συγγραφέας Herny James έγραψε στοχευμένα: “Χρειάζεται με τεράστια ποσότητα Ιστορίας για να δημιουργηθεί έστω και μια μικρή ποσότητα Παράδοσης”

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας αυτή και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας, που μέγιστα προσφέρει καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο των Σερραίων δημοτών καθώς και στην αναβίωση και συνέχιση της μοναδικής Ηπειρωτικής παράδοσης.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •