Β. Καλαϊτζίδης: «Επέλεξα να δεχθώ τη δήλωση αποκατάστασης του κ. Λίτου»


Σε δήλωση αποκατάστασης σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στην προεκλογική περίοδο των εκλογών του Επιμελητηρίου Σερρών το 2017, προχώρησε σήμερα ο Σερραίος αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος, μετά την απόφαση του επικεφαλής της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» Βασίλη Καλαϊτζίδη να κινηθεί εναντίον του νομικά.

Σήμερα ο κ. Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε πως επέλεξε να δεχθεί τη δήλωση αποκατάστασης του κ. Λίτου, ενώ ανάρτησε και την εν λόγω δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, Στέργιος Λίτος του Ιωάννη και της Ασήμως, κάτοικος Φλάμπουρου Σερρών, σχετικά με την με Α.Β.Μ.: 2017/3183 υπόθεση που εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών, σήμερα στις 28-9-2020, εξ ’αναβολής, στην οποία είμαι κατηγορούμενος για τις πράξεις της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ εξακολούθηση, δηλώνω ότι ζητώ συγγνώμη από τον εγκαλούντα, κ. Βασίλειο Καλαϊτζίδη του Δημητρίου. Δηλώνω υπεύθυνα και ανεπιφύλακτα ότι με όσα έγραψα την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου του 2017, στον προσωπικό μου λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, δεν είχα την πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψή του κ. Βασίλειου Καλαϊτζίδη του Δημητρίου και της Ευθυμίας, εμπόρου και επικεφαλής της παράταξης ‘ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ’ του Δ.Σ. του επιμελητηρίου Σερρών, κατοίκου Σερρών. Επίσης, δηλώνω ότι με όσα έγραψα την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου του 2017, στον προσωπικό μου λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, δεν είχα την πρόθεση να θίξω την επαγγελματική του δραστηριότητα. Εν αντιθέτως δηλώνω ότι αναγνωρίζω ότι ο ίδιος ο κ. Καλαϊτζίδης και η εταιρεία του έχουν πολυετή προσφορά στην τοπική οικονομία και περιβάλλουν με σεβασμό τους αγρότες. Επίσης δηλώνω ότι θα αναρτήσω σήμερα την παρούσα δήλωση σκαναρισμένη στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Τέλος δηλώνω ότι επιτρέπω στον κ. Βασίλειο Καλαϊτζίδη του Δημητρίου να αναρτήσει σήμερα την παρούσα δήλωσή μου στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •