Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Εμ. Παππά αύριο- Στο επίκεντρο η αντιπλημμυρική προστασία του δήμου


Το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, αλλά και η λήψη μέτρων, με σκοπό την προστασία οικισμών και καλλιεργήσιμων εκτάσεων από θεομηνίες, θα τεθούν στην αυριανή, έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εμμανουήλ Παππά.

Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει αύριο, Δευτέρα, στις 19:30, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο επικεφαλής Χρίστος Τσούκαλος και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, στην αίτηση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:
«Κ. πρόεδρε,
Με βάση το άρθρο 74 παράγραφος 2 του Νόμου 4555/2018 που αναφέρεται στη δυνατότητα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου, τουλάχιστον από το 1/3 των συμβούλων του ΔΣ ,καταθέτουμε σχετική αίτηση οι παρακάτω υπογράφοντες σύμβουλοι και αιτούμαστε την σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου με σχετικό ΘΕΜΑ που αναφέρεται στην αίτηση που σας υποβάλαμε. Ζητάμε κ πρόεδρε άμεσα την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και την χάραξη ολοκληρωμένης πρότασης -παρέμβασης στα όρια του Δήμου μας, με σκοπό την θωράκιση του δήμου μας.
Ο Δήμος μας έχει πληγεί πολλές φορές στο παρελθόν, από ακραία φαινόμενα και εν όψει του χειμώνα, μπορεί να αντιμετωπίσει πλημμύρες και καταστροφές ,όπως έγινε και πριν από λίγο καιρό σε πολλές περιοχές της χώρας μας.
Σε συνεργασία με την περιφέρεια και καταθέτοντας και τις δικές μας προτάσεις που αφορούν όλο το Δήμο Εμ Παππά, μπορούμε να αποτρέψουμε άσχημες καταστάσεις. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Χρίστος Τσούκαλος».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •