Παραχωρήθηκε υπηρεσιακό επιβατικό αυτοκίνητο στη Γενική Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της ΠΚΜ

Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών σε άμεση συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο των Σερρών, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Σωτήρη Μπάτου, παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Θανάση Μαλλιαρά.
Ο κ. Σπυρόπουλος κάνοντας πράξη το όνομα του Συνδυασμού «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» παρέδωσε στον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπάτο ένα επιβατικό υπηρεσιακό αυτοκίνητο, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της ΠΚΜ.
Κατά την εν λόγω συνάντηση συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα από την ανάρτηση των πινάκων των Σχεδίων Βελτίωσης, όπως η λειτουργία των Επιτροπών Παρακολούθησης των Έργων, με στόχο την βελτιστοποίηση των χρόνων.
Επιπλέον, συζητήθηκε η αναγκαιότητα της προώθησης και προβολής των τοπικών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων .
Κοινοποίηση