Π. Σπυρόπουλος για αύξηση κρουσμάτων: «Ανεύθυνοι απειλούν να τινάξουν στον αέρα την προσπάθεια»


Αυστηρό μήνυμα, μετά και την αύξηση των κρουσμάτων στο νομό Σερρών, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος υπογραμμίζει πως η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα ορισμένων, οι οποίοι έθεσαν το πρόσκαιρο ατομικό τους συμφέρον και τις προσωπικές τους ανάγκες υπεράνω του γενικού συμφέροντος, απειλούν να… τινάξουν στον αέρα, όλα όσα με κόπο και θυσίες κατάφεραν οι Σερραίοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πρόσθεσε πως οι διασκεδάσεις μπορούν να περιμένουν.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών:
«Η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα ορισμένων, οι οποίοι έθεσαν το πρόσκαιρο ατομικό τους συμφέρον και τις προσωπικές τους ανάγκες υπεράνω του γενικού συμφέροντος, απειλούν να τινάξουν στον αέρα, όλα όσα με κόπο και θυσίες κατάφεραν οι Σερραίοι συμπολίτες μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
Απευθύνω, λοιπόν, έκκληση προς την νεολαία μας και δη την σπουδάζουσα για αυτοπεριορισμό και σχολαστική τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας. Η αναχαίτιση της διασποράς του ιού βρίσκεται στα χέρια σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σκεφτείτε την υγεία σας και την υγεία των οικογενειών σας, των πατεράδων, των μανάδων και των παππούδων σας. Αυτοί, κυρίως, θα υποφέρουν τις συνέπειες, υγειονομικές, αλλά και οικονομικές, από την ανεξέλεγκτη διάδοση του ιού και την επιβολή ενός τοπικού lockdown.
Χρόνος υπάρχει ακόμη, ελάχιστος όμως. Οι διασκεδάσεις μπορούν να περιμένουν για λίγο. Θα έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας γι’ αυτές, αρκεί να παραμείνετε γεροί και υγιείς.
Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, γι’ αυτό και όλοι μας ανεξαιρέτως πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •