Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Βισαλτίας

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου για τον Δήμο Βισαλτίας δίνει στη δημοσιότητα, ο δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός ενημερώνοντας του δημότες για το πως θα εορταστεί ημέρα τηρώντας τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊου

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Από το πρωί της 26ης Οκτωβρίου 2020 μέχρι την δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2020 όλα τα δημόσια και ιδιωτικά καταστήματα καθώς και όλα τα σπίτια θα σημαιοστολιστούν. Φωταγώγηση όλων των δημόσιων δημοτικών καταστημάτων και των Ν.Π.Δ.Δ. τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2020.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

08:30 π.μ. Επίσημη έπαρση σημαίας στην πλατεία της πόλης

11:00π.μ. Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας

11:30π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας

– Κατάθεση Στεφάνων

– Τήρηση ενός λεπτού σιγής

– Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

Τελετάρχης ορίζεται ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Ευάγγελος Τζιάνης.

“Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊου και με αυστηρά περιορισμένο αριθμό ατόμων. Λόγω των περιοριστικών μέτρων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού, φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ” αναφέρει ο δήμαρχος στο δελτίο τύπου, ο κύριος Μασλαρινός.

Κοινοποίηση