Δομουχτσίδης: Σοβαρότητα & υπευθυνότητα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (Βίντεο)

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα επιβάλει αυτή την στιγμή η κατάσταση σε ότι αφορά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού αναφέρει με δήλωσή του, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο κύριος Δομουχτσίδης τονίζει ότι θα πρέπει οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. “Σοβαρότητα, σοβαρότητα και υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η κατάσταση. Τώρα πρέπει να είμαστε σοβαροί σ αυτές τις οδηγίες που μας έχουν δώσει”

Ο ίδιος σημειώνει επίσης ότι ο κορονοϊός είναι μια πραγματικότητα και όχι συνομωσία. “Κινδυνεύουν όλοι ειδικότερα οι αγροτικοί, κτηνοτροφικοί και περιφερειακοί δήμοι που έχουν μεγάλο ποσοστό ηλικιωμένων ανθρώπων” τονίζει κύριος Δομουχτσίδης.

“Λουκέτο” στον 2ο Παιδικό Νηπιακό Τμήμα Σιδηροκάστρου-Μητέρα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό
Όπως έγινε γνωστό “λουκέτο” μπαίνει προληπτικά στον 2ο Παιδικό Νηπιακό Τμήμα του Σιδηροκάστρου καθώς διαγνώστηκε θετικό στο κορονοϊό μητέρα παιδιού σύμφωνα με ανακοίνωση του πρόεδρου του ΝΠΔΔ Δημήτρη Μπακρατσά.
“Τελικά όσα μέτρα πρόληψης και να πάρεις….ο ιός C-19 έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Εμφανίστηκε κρούσμα C-19 σε μανούλα νηπίου του 2ου Παιδικού Νηπιακου Τμήματος στο Σιδηρόκαστρο. Η μητέρα είναι ασυμπτωματική (καθώς και όλο το οικείο περιβάλλον της μετά από ιχνηλάτηση) βρίσκεται είδη σε 14ημερη καραντινα και τις προηγούμενες μέρες δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν στο χώρο του σταθμού. (Κανένα από τα παιδιά μας δεν παρουσιάζει κάποιο ύποπτο κρούσμα)
Το ΝΠ μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, το Κέντρο υγείας Σιδηροκάστρου και λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες τους προχωρά σε:
α) προληπτική απολύμανση του σταθμού την Δευτέρα
β) αναστολή λειτουργίας για Δευτέρα, Τρίτη (Τετάρτη 28/10 αργία).
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την δ/νση αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει κάτι ύποπτο στο οικείο περιβάλλον σας.
Ψυχραιμία, σύνεση και όλα θα πάνε καλά” καταλήγει ο κύριος Μπακρατσάς στην γραπτή δήλωσή του.

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •