Πρωτοβουλία στήριξης των υγειονομικών μονάδων της Π.Ε. Σερρών


Κατόπιν συναπόφασης των Προέδρων του Επιμελητηρίου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σερρών καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών αναλαμβάνουν σήμερα πρωτοβουλία εθελοντικής στήριξης του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και των λοιπών Υγειονομικών Μονάδων της Π.Ε. Σερρών.

Ειδικότερα, σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων των ανωτέρω φορέων αποφασίστηκε όπως ενεργοποιηθεί ο κάτωθι λογαριασμός, προκειμένου τα μέλη, αλλά και όλοι οι πολίτες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή:
ΙΒΑΝ: GR35 0140 8100 8100 0200 2015 703
Τράπεζα: Alpha Bank
Δικαιούχος: Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Ν. Σερρών

«Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες και τις αυξημένες ανάγκες σε υλικά και μέσα που καλείται να αντιμετωπίσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των υγειονομικών μονάδων αυτές τις ημέρες, είμαστε βέβαιοι ότι η κίνηση αυτή θα τύχει θερμής ανταπόκρισης.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν με ομόφωνη απόφαση των παραπάνω φορέων σε ανάγκες που θα μας κοινοποιηθούν από τις Διοικήσεις των Μονάδων και θα αφορούν υγειονομικό υλικό .
Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και οποιονδήποτε να συνεισφέρει στην πρωτοβουλία στο μέτρο του δυνατού προκειμένου να ενισχύσουμε το υγειονομικό σύστημα της Περιφερειακής μας Ενότητας,» αναφέρθηκε στην κοινή δήλωση των Προέδρων των Συλλόγων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •