Μόνο παραγωγοί και είδη διατροφής από αύριο στις λαϊκές αγορές- Αναστολή για τα βιομηχανικά είδη


Μετά τις νέες ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, για τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν με το 50% και με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων.

Οι λαϊκές αγορές του Δήμου Βισαλτίας θα λειτουργήσουν ως εξής:

🔴 Λαϊκή αγορά Νιγρίτας
Η λαϊκή αγορά Νιγρίτας, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50%των παραγωγών, οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9), με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Οι παραπάνω παραγωγοί θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

🔴 Λαϊκή Αγορά Δημητριτσίου
Η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένη λίστα παραγωγών, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί. Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

🔴 Λαϊκή Αγορά Μαυροθάλασσας
Η λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του 50%των παραγωγών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες, με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Οι παραπάνω παραγωγοί θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Δεν ξεχνάμε:
🔴 Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ
🔴 Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:
X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (στην περίπτωση μετακίνησης για προμήθειες αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).

Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •