Δήμος Σερρών: Συνεχίζεται η διανομή διατακτικών επιταγών για αγορά τροφίμων

Στη διανομή 20 ακόμη διατακτικών επιταγών για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορoνοϊού προχωρά ο Δήμος Σερρών συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – COVID19».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (γραφείο 124, Διοικητήριο) και ώρες 5:00 μμ έως 7:00 μμ. Στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δήμος Σερρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας διαθέτει δωροεπιταγές αξίας συνολικής αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο σε 20 οικογένειες ανά μήνα για την αγορά τροφίμων σε καταστήματα σούπερ μάρκετ.

Οι δικαιούχοι της δράσης, που υλοποιείται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 επιλέχθηκαν υπηρεσιακά με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Ήδη, έχουν διανεμηθεί 40 διατακτικές επιταγές σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση.

Το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – COVID19» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε».

Κοινοποίηση