Σέρρες: Διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών


Η 25η Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών προκειμένου να αναδείξει το φαινόμενο της έμφυλης βίας, που παραμένει παγκόσμια μάστιγα και βάναυση μορφή καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στo πλαίσιο της ημέρας αυτής και με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για το φαινόμενο της έμφυλης βίας στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών διοργανώνει διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας με θέμα την βία κατά των γυναικών. Έξι Σερραίοι/ες ερασιτέχνες φωτογράφοι προσεγγίζουν με τη δική τους ματιά, μέσα από το φωτογραφικό τους φακό, το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο blog του Συμβουλευτικού Κέντρου από τις 25 Νοεμβρίου 2020 (https://womenaidserres.wordpress.com/).

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών συνεχίζει απρόσκοπτα και με ευελιξία τη λειτουργία του κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για τη δημόσια υγεία, παρέχοντας ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική και εργασιακή συμβουλευτική, πληροφόρηση και υποστήριξη.

Κοινοποίηση