Δώρα για τα παιδιά των αστυνομικών μοίρασε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών


Δίνοντας μία «νότα» χαράς και αισιοδοξίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σερρών, μοίρασε σήμερα στους συναδέλφους της, δώρα για τα παιδιά τους.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Αποτελούσε δεδομένο και σίγουρο ότι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς θα ήταν εντελώς διαφορετικές από άλλες χρονιές, με περιορισμούς στις μετακινήσεις και εκδηλώσεις μας λόγω της πανδημίας και το σημαντικό φόρτο εργασίας όλων των συναδέλφων μας.
Οφείλουμε όμως ως γονείς, για χάρη των παιδιών μας, να προσδώσουμε στις ημέρες των εορτών το κλίμα και το πνεύμα χαράς και ξεγνοιασιάς που αρμόζει, όσο αυτό μας επιτρέπεται. Άλλωστε τα μικρά παιδιά είναι αυτά που ανέκαθεν ανέμεναν εορταστικές εκδηλώσεις και όμορφες στιγμές παρέα με τους φίλους τους για αυτές τις ημέρες, οι οποίες δυστυχώς για φέτος δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Για το σκοπό αυτό και για πρώτη φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών προσέφερε δωρεάν δώρα σε όλα τα παιδιά των συναδέλφων-μελών μας, από τα βρέφη έως και τα παιδιά που φοιτούν στην ΣΤ’ Δημοτικού. Τετρακόσια (400) και πλέον δώρα διανεμήθηκαν με μέριμνα της Ένωσης μας σε όλες τις υπηρεσίες υπαίθρου και της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Απώτερος στόχος των ενεργειών μας είναι η χαρά, ευχαρίστηση και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μας ως μια όμορφη και φωτεινή νότα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τα όμορφα και συγκινητικά σχόλια των συναδέλφων μας κατά την παραλαβή των δώρων αποτελεί για εμάς την ανταμοιβή του κόπου μας.
Ευελπιστούμε και ευχόμαστε τον επόμενο χρόνο να είναι εφικτή η διοργάνωση μιας παιδικής εορταστικής εκδήλωσης όπου θα βρεθούμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, για να περάσουμε όμορφες και χαρούμενες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας.
Ευχαριστούμε την Τ.Δ.ΙΡΑ Σερρών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής για την συμμετοχή και αρωγή του στη διανομή των δώρων. Επίσης ευχαριστούμε τη σερραϊκή επιχείρηση πώλησης παιχνιδιών ‘’YUPPIE’’ για την άψογη εξυπηρέτηση κατά την επιλογή και παραλαβή των δώρων».

Κοινοποίηση